Skład ustale w zależności od tego kto przyjdzie. Jeśli poprzychodzicie to wy będziecie grać, a ja będe się przypatrywał z pozycji widza. Chyba że zabraknie graczy albo sytuacja będzie fatalna lub też komuś nie będzie szło to wtedy wejde, a tak to chce popatrzeć jak wy gracie Zobaczyłbym chętnie jak radzi sobie Coca na sparach, a opróćz tego postaram się dać szanse zagrania każdemu kto przyjdzie.
Edit : Poprawka - moją role będzie pełnił Szlol bo mnie prawdopodobnie nie będzie w sobote wieczorem. Dostałem zaproszenie urodzinowe
Edit2 : Nie jest to spar ligowy (zaliczany do db_cup) więc gracze znajdujący się na okresie próbnym też mogą grać.
Skład:
Coca
Kornel
Karukashi
Szlol
SyRiusz
Jeśli ktoś nie da rady to pisać wtedy zagra Zenek lub Sniper, choć wolałbym żeby zagrali nowi. Ja ten spar traktuje jako rozpoznanie w terenie Przeciwnik jakoś wymagający nie jest... no ale nie lekceważymy
Coca*** napisał:
jak mówiłem wracam o 19:00 (mogę być na bani...albo będę miał kaca:D) ale postaram się was nie zawieść!!!
Liczę na Ciebie Coca Tak samo jak i na resztę
Nie moglem sie doprosic o to zeby ktos w ogole przyszedl na spara z EoNN, pisalem do jednego z nich co byl ciagle online a ten nie odpisywal. czekalismy godzine !!! Nigdy więcej prosze nie umawiać sparingów z tymi badziewiakami, porażka, jak mozna się umawiac i nie przyjść...
Żeby nie było chłopakom od nas przykro to zorganizowałem sparing SP vs. Reszta swiata
Grali:
Szlol
Snajper
Karukashi
Kornel
vs.
Emsi
Gipsio
Zenek
Wygrała reszta świata xD 10:8 ale to dlatego że oni to chyba potraktowali zbyt serio a dla nas to była zabawa
Thx chłopaki za przybycie