Złożyłem propozycję sparingu z klanem 'Milicja" Myślę że nie będą mieli nic przeciwko żeby z nami zagrać
Sparing według zasad Jotka w systemie 3 vs. 3
Przeciwnik wymagający. Umówiłem ten sparing żeby przekonać się na ile nas stać. Milicja jest w czołówce najlepszych klanów, jeśli z nimi wygramy to możemy porywać się już do czołówki. Jeśli przegramy (broń Boże) to nie będzie wstydu bo to naprawdę dobry klan
Sparing wstępnie umówiłem na 15 Października (Środa) o godz. 20:00
Liczę że jakoś to sobie zaplanujecie żeby być
Skład klanu Milicji :
IXI
Kosa
Kodi
Ku|ica
Minis
Pawlos
Tomson
Zapewne od nich zagra:
Kosa
Ku|ica
Kodi
Minis
Tak przypuszczam. A jak będzie to zobaczymy
Nasz skład na sparing:
1.Duriel
2.Szlol
3.Kornel
4.Syriusz
5.Snajper
Jeśli chodzi o mnie to nie wiem czy będe na 100%, ale jak coś to jest duriel
Resztę składu ustalimy z durielem po sparingu z A M A i EoNN
Szlol albo duriel nie da sie przełożyć spara na wtorek ?? Ponieważ w środe musze się dużo uczyć i moge sie nie wyrobić .Jeżeli sie nie da to postaram się szybko nauczyć bo mam strasznie dużo .
No więc tak. Milicja nas rozwaliła 3:0 xD
Magneto:
10:3 dla Milicji
Hierbas:
10:7 dla Milicji
Dodgeball
10:4 dla Milicji
Biorąc pod uwage fakt że było nas 4:
Szlol
Zenek
Kurak
Snajper
Z czego:
Snajper od początku mówił że ma "TE" dni xD i nie da rady dobrze grać
Ja byłem nawalony jak meserszmit i ledwo ręką trafiałem w myszkę a co dopiero nożykiem w kose xD
Zenek siedział z termometrem w tyłku który ciagle pokazywał mu 39 stopni gorączki
A karuk patrząc na to co robimy nie mógł ze śmiechu i nie był wstanie sam wszystkich rozwalić xD więc przegralismy :P
Jednak powiem że itak nieźle nam poszło :P Raz że to nie był nasz podstawowy skład, dwa byliśmy w totalnej niedyspozycji, trzy, przegrana ma podłoże strategiczne
Thx chłopaki za przybycie